Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Ultras houden collecte bij De Grolsch Veste

Na de mooie seizoensopening twee weken terug tegen Sparta Rotterdam staat vanavond de tweede thuiswedstrijd op programma: tegen Roda JC. Ook de Ultras (sfeergroep) zijn het seizoen mooi begonnen met een prachtige sfeeractie met een stripverhaal over welke helden dit seizoen tot een succesverhaal gaan maken. De Ultras willen doorgaan met positieve ondersteuning van de ploeg middels sfeer(acties). 

20180817 fct sparta 10174

De sfeeracties werden altijd betaald middels de inkomsten uit het supportershome. Nu deze is gesloten moet het op een andere manier worden betaald. Om deze reden houden de supporters vanavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Roda JC bij De Grolsch Veste een collecte om dit jaar weer prachtige sfeeracties te kunnen houden en om het team te ondersteunen in dit bijzondere jaar.

Ook kan er digitaal worden gedoneerd voor diegene die helaas niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn, of het liever overmaken. Hiervoor kun je terecht op onderstaand rekening nummer:

IBAN: NL47 ABNA 0641744536
Ten name van: Supportersvereniging Vak-P Enschede
Kenmerk: Sfeeracties Ultras 2018-2019