Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Twentse historie komt samen in Hatrans Lounge

FC Twente is trots te kunnen melden dat de Hatrans Lounge in De Grolsch Veste na meerdere aanpassingen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen MVV, ‘heropend’ wordt. Met dank aan partners, sponsoren en eigen medewerkers is de Hatrans Lounge opgeknapt. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat deze aanpassingen doormiddel van partners en sponsoren gerealiseerd konden worden. Door deze aanpassingen is de lounge na 20 jaar weer opgeknapt en daardoor breder inzetbaar. 

4b08a038 dd93 4a6b b096 7f7fc45130e8
Kuiern langs oalde dierbare foto's oet oons prachtige Twente

FC Twente is onmeunig greuts dat wiej oeleu bod kunt doon van 't opniej lösdoon van de Hatrans Lounge in de Grolsch Veste. D'r is wel völle an doan, dat wel. Partners, sponsoor'n en eagen metwarkers: da's daankensweerd. Ieleu hebt de Hatrans Lounge opknapt en 't resultoat is de möaite weerd. Wiej bint gloepens bliede en daankboar dat 't  duur oeleu zo mooi anpast is wörd'n. Hierduur zöt de lounge noa twintig joar d'r weer schier oet en doarduur kunt wiej d'r ok weer meer met uut de veut.

FC Twente is de leste joar'n alverdan meer een club vuur oonze hele streek. Van oaveral oet de regio komt de leu noar de Grolsch Veste um de club steun'n. Kiek, doarumme bint wiej zo naar te passe dat alle leu oet Twente noe biej mekare wördt bracht in oonze Hatrans Lounge. Oalde foto's van steed’n en dorp'n  bint biej meka gadderd. Resultoat: een hele mure vol met pleatkes in de Hatrans lounge. Deur dizze mure met foto's en plaatsnaambord'n vol herinnerings loat wiej het eagene van oonze laandstreek zien in de Hatrans Lounge. Noe ku'j fealijk kuiern laangs een stukske Twentse geschiedenis. 

Doar lig tussen Deenkel en Regge een laand, oons mooie en nerige Twente. Het laand van arbeid en laand van natuur; dat is oons zo leve laand, Twente!

Het wördt plechtig lösdoan op zundag 14 oktober. An dat opniej lösdoon warkt ok Andre Manuel met en Thijs Kemperink.

Wiej bint greuts op oonze regio Twente. Goodgoan!