Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Twente in de Mix” live vanuit De Grolsch Veste

Om eenzaamheid onder de groepen tegen te gaan, hebben Welzijnsinstantie Alifa, Stichting FC Twente, scoren in de wijk en drie UT-studenten: Jamie Janbroers, Pascal Scheepmaker en Jorn Smulders, de handen ineen geslagen. Zij organiseren “Twente in de Mix”, een liveshow die vrijdag 26 februari van 20.00 uur tot 23.00 uur wordt in De Grolsch Veste en thuis via een livestream te volgen is. 

Lege%20veste

De livestream is vrijdag te bekijken via deze link

Meer informatie op de website van Alifa

Deze show is georganiseerd voor jongeren en studenten in en rondom Enschede, die door de lockdown nu veel thuis zitten en behoefte hebben aan een gezellige avond. Tijdens deze liveshow draaien DJ’s PAXAL, Mokka Magic en J/N drie uur lang muziek, live vanaf de tribunes in De Grolsch Veste. Deze tribunes functioneren als podium, waarbij een mooie lichtshow gebouwd zal worden. Tijdens de show zijn er ook prijzen te winnen waaronder gesigneerde FC Twent-shirts, rondleidingen in het stadion en cadeaubonnen van lokale ondernemingen.