Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

#TWEGAE: Voetbalforum met Van Marwijk, Bruggink en Marsman

Zondag 18 november speelt FC Twente tegen Go Ahead Eagles in De Grolsch Veste. Net als afgelopen jaren is het, tijdens het Voetbalforum, weer mogelijk om samen met diverse oud-voetballers vooruit te blikken op de wedstrijd. Deze editie schuiven Bert van Marwijk, Arnold Bruggink en Nick Marsman aan. Arnold Bruggink en Nick Marsman zijn samen goed voor meer dan 200 wedstrijden in het FC Twente shirt. Bert van Marwijk speelde 146 wedstrijden voor de Eagles.

Voetbalforum%202

In de voorgaande edities in aanloop naar de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord, Heracles en PSV bleek het Voetbalforum een groot succes. Daarom zal het dit seizoen wederom mogelijk zijn om aan te schuiven bij het Voetbalforum. Onder het genot van een heerlijk buffet, een exclusieve voorbeschouwing op de wedstrijd. Samen blikken Bert van Marwijk, Arnold Bruggink en Nick Marsman, onder begeleiding van Eddy van der Ley, terug op hun successen en vooruit op de te spelen wedstrijd.

Spelersprofielen

Arnold Bruggink
Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Twente. Op 27 februari 1994 maakte hij op 16-jarige leeftijd zijn debuut, de tegenstander was Go Ahead Eagles. In zijn eerste periode voor FC Twente speelde hij 99 wedstrijden in de hoofdmacht, om 13 jaar later terug te keren op het oude nest.

Nick Marsman
Nick Marsman doorliep eveneens de jeugdopleiding van FC Twente. In 2011 mocht hij in de KNVB Beker debuteren tegen VV Zwaluwen. Het daaropvolgende seizoen werd hij verhuurd aan Go Ahead Eagles. Tijdens zijn huurperiode promoveerde hij met de Eagles naar de Eredivisie. In het seizoen 2013/14 keerde hij terug bij FC Twente. Inmiddels speelt de keeper bij FC Utrecht.

Bert van Marwijk
Van Marwijk groeide op bij Go Ahead Eagles, in 1969 debuteerde hij in de hoofdmacht van de club uit Deventer. In 1975 werd hij opgeroepen voor het Nederlands elftal, als speler bleef het bij die keer. Als bondscoach van het Nederlands elftal heeft hij vele wedstrijden mogen bijwonen, met als hoogtepunt de WK finale in 2011. Zowel als speler als trainer heeft Bert van Marwijk vele ervaringen die hij kan delen tijdens het Voetbalforum.

Faciliteiten:

  • Ontvangst 1,5 uur voor aanvang
  • Luxe warm en koud buffet voorafgaand aan de wedstrijd
  • Uw consumpties zijn tot aanvang van de wedstrijd inbegrepen
  • Toegang Hatrans Plaza in de rust en na de wedstrijd
  • Luxe Business Seat op de hoofdtribune
  • Eigen tafel in de Business Lounge
  • Exclusieve voorbeschouwing op de wedstrijd

Prijs

Bovenstaand arrangement kost per persoon € 100,-, vanaf 8 personen. Aanmelden kan via onderstaand formulier.
Bent u al in bezit van een Business Seat bij FC Twente? Dan kunt u voor €45,- (excl. BTW) deelnemen aan het Voetbalforum.

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12-11-2018 voor 16.00 uur.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met commercie@fctwente.nl.

*Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.


Voetbalforum