Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Twee mooie wedstrijden in de combikorting

Ga naar PSV-thuis en krijg korting voor AZ-thuis!

Op zaterdag 27 januari spelen we om 19.45 uur tegen PSV en elf dagen later op woensdag 7 februari om 18.30 uur tegen AZ. Het liefst twee keer in een Volle Veste! Daarom kun je voor beide wedstrijden kaarten kopen zonder Clubcard en hebben we enkele speciale acties om het stadion zo vol mogelijk te krijgen.

Sparta

Ga naar FC Twente - PSV en ontvang €10,- korting op een kaart voor FC Twente - AZ!

Een kaart voor FC Twente – PSV heb je al vanaf €27,50* en als lid van de Kidsclub of Young Reds betaal je slechts €15,-. Kaarten voor FC Twente – AZ zijn normaal gesproken beschikbaar vanaf €17,50* per stuk, maar met de combikorting van €10,- wordt de prijs €7,50. Als lid van de Kidsclub of Young Reds houdt het dan zelfs in dat je gratis naar FC Twente – AZ kunt met de combikorting.


Direct online kaarten bestellen

Hoeveel betaal ik met de combikortingen?

VolwasseneJeugd
FC Twente - PSV€32,50€27,50
FC Twente - AZ€12,50 (normaal €22,50)€7,50 (normaal €17,50)
Totaal€45,- (normaal €55,-)€35,- (normaal €45,-)

De korting wordt automatisch op kaartverkoop.fctwente.nl toegepast, wanneer je voor de wedstrijd tegen PSV kaarten in je winkelmand hebt. LET OP: om de korting toe te passen dien je de kaarten voor beide wedstrijden ook in één bestelling af te ronden. Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden geruild.

Mocht je problemen ondervinden met het toepassen van de korting, neem dan contact op via ticketing@fctwente.nl.

*De vanaf-prijzen gelden voor de jeugd en 65+.