Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

#tweaja: minder-zicht-plekken in verkoop

Zondag 1 december speelt FC Twente thuis tegen Ajax, aftrap 12.15 uur. Alle vakken op de supporterstribunes zijn inmiddels uitverkocht. Gezien de grote vraag naar kaarten voor het duel, hebben we besloten om ook de minder-zicht-plekken op de tweede ring aan te bieden. Deze plekken zijn vanaf nu te bestellen via kaartverkoop.fctwente.nl. 

Pec

Voor de wedstrijd tegen Ajax geldt een (Seizoen)ClubCard verplichting. Per (Seizoen)ClubCard zijn 4 kaarten te bestellen. 

In het gehele stadion bevinden zich op de tweede ring minder-zicht-plaatsen met een zicht van minimaal 75% op het speelveld. Het zicht kan belemmerd worden door bijvoorbeeld steunpalen of een (doorzichtige) afscheidingswand.

Bij het aanschaffen van deze kaarten, is de bezoeker verplicht plaats te nemen op de zitplaats waar het toegangsbewijs recht op geeft. Het is niet toegestaan op een andere plek te zitten. De plekken zijn op de korte zijdes (vakken 302 t/m 307 en 321 t/m 323) verkrijgbaar voor €30,-, in de vakken 308, 309, 319 en 320 voor €32,50 en op de lange zijde (vakken 310 t/m 318) voor €37,50.