Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Trots op Pure Energie; zes keer de groenste

Wij zijn trots op onze hoofdsponsor. Pure Energie is vandaag voor het  zesde jaar op rij uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland. Als enige energiemerk mag Pure Energie voor de zesde keer deze titel voeren. 

Pe6x

Pure Energie, dat in het jaarlijkse onderzoek van onder andere Consumentenbond en Greenpeace opnieuw een 10 scoort op alle onderdelen, levert alleen zelf opgewekte Nederlandse groene stroom uit zon en wind. Bovendien gaat 10% van de winst naar het Pure Energie Fonds, waarmee duurzame doelen in Nederland ondersteund worden. De overige 90% gaat naar nieuwe, groene energieprojecten. Zo plaatste Pure Energie al 71 windmolens in Nederland en maakte het vorig jaar bekend het grootste zonne-dak van Europa te realiseren. 

Op zakelijk gebied is Pure Energie als eerste en enige energieleverancier uitgeroepen tot de allergroenste van Nederland met een 10. In De Grolsch Veste hebben we natuurlijk ook de groenste stroom van Nederland!

Marcel Bovenmars, directeur bij Pure Energie: “We zijn enorm trots voor de 6e keer op rij te zijn uitgeroepen tot groenste energieleverancier. Steeds meer mensen in Nederland zijn zich bewust van hun eigen invloed op duurzaamheid en kiezen écht groene stroom.”

Pure Energie

Shirtactie