Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

‘Trots op onze Veste loterij​’: 12.500e lot verkocht

Begin deze maand is de onlangs opgerichte stichting ‘Onze Veste’ gestart met de ‘Trots op onze Veste loterij’. Met de loterij hoopt de stichting een mooi startkapitaal te krijgen voor het onderhoud van het stadion. Het gaat daarbij om onderhoud aan het veld, onderhoud aan de tribunes, aanpassing van de geluidsinstallatie en verbetering van de supportersfaciliteiten. In de maanden december en januari vinden er drie trekkingen plaats, met een lot neem je deel aan alle drie de trekkingen. 

Vandaag werd het 12.500e lot verkocht. Een prachtige tussenstand, supporters bedankt! Heb jij al een lot voor de loterij? 

Doe ook mee

Loterij hoofdafbeelding
"Met een lot neem je deel aan alle drie de trekkingen."

Sinds de start van de loterij heeft de stichting al meer dan 100 extra prijzen van sponsoren aangeboden gekregen, wat het totaal op meer dan 500 prijzen brengt. De loten kosten €19,65 per stuk en de hoofdprijs is een auto van Huiskes-Kokkeler.  

Een greep uit de te winnen prijzen tijdens de eerste trekking op 30 december: Twee seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen,  Lunchen met de selectie van FC Twente, VIP-arrangement, Skyboxarrangement, Jacuzzi, Gesigneerd wedstrijdshirt, Minuut gratis winkelen bij de Jumbo, Meet & Greet met FC Twente-speler, voetbaltraining verzorgd door speelsters FC Twente Vrouwen, Diner in Cook & Play, 2-daags arrangement Wilmersberg. 

Bekijk op deze pagina het volledige prijzenpakket voor de drie trekkingen. Wanneer je voor woensdag 30 december 12.00 uur een lot koopt, dan doe je s'avonds nog mee met de 1e trekking. 

Online supportersavond 

De eerste trekking is op woensdag 30 december, tijdens de online supportersavond die vanaf 19.00 uur wordt uitgezonden via het YouTube kanaal van FC Twente. De tweede trekking is op woensdag 13 januari. Deze wordt gehouden tijdens de online nieuwjaarsreceptie, die eveneens wordt uitgezonden via het YouTube kanaal. De derde trekking is op 27 januari. Een lot is geldig voor alle trekkingen die nog volgen bij het moment van aankoop.