Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

TOTO ook partner FC Twente Vrouwen

Eind juli zijn  TOTO en FC Twente een partnership aangegaan voor de duur van drie jaar. Het TOTO-logo siert vanaf komend seizoen op de mouw van het officiële FC Twente-shirt. In navolging van de mannen komt het logo van TOTO komend seizoen ook op de mouw van het shirt van de FC Twente Vrouwen.

Social2

Paul van der Kraan, algemeen directeur FC Twente: “We zijn er trots op dat in navolging van de eerste selectie, TOTO de komende drie seizoenen ook partner wordt van FC Twente Vrouwen. TOTO zal de komende jaren ook zichtbaar zijn met een mouwbadge op het officiële wedstrijdshirt van FC Twente Vrouwen. We zien uit naar een heel prettige samenwerking, ook bij FC Twente Vrouwen.  

Als partner van de KNVB support TOTO het Nederlands voetbal al jaren. Vanaf dit voetbalseizoen heeft TOTO de steun aan het Nederlands voetbal vergroot door sponsor te worden van tien Eredivisie clubs. Daar voegen we nu ook de vrouwenteams van deze clubs aan toe die in de Vrouwen Eredivisie spelen. Arno de Jong, Chief Marketing Officer bij TOTO: "Voor TOTO zijn de vier partnerships een logische stap. Het vrouwenvoetbal maakt een grote ontwikkeling door. Dat geldt ook voor de Vrouwen Eredivisie. De ambities zijn groot. Met de sponsoring van vier voetbalclubs uit de Vrouwen Eredivisie, waaronder FC Twente, leveren wij een bijdrage aan deze mooie ambitie. En verdiepen we de samenwerking met deze clubs én dus ook met de Trots van Enschede."

OVER TOTO 
TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.