Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

TOTO en FC Twente lanceren The Stage

FC Twente lanceert in samenwerking met TOTO The Stage. Deze competitie biedt voetbalsupporters en artiesten een podium om hun passie voor de club en/of talent ten toon te stellen. 

Visual%20 %20snijruimte%20website

Waar voetballiederen normaliter sfeer en emotie brengen is het nu al veel te lang stil in de stadions. Daarom biedt TOTO samen met FC Twente voetbalsupporters de kans om door middel van The Stage hun favoriete club en het voetbal in het algemeen alsnog te supporten.

Deelnemers kunnen hun eigen twist aan een bestaand clublied geven óf zelf een geheel nieuw lied bedenken. Na inzending van de video dingt men mee naar de hoofdprijs: twee seizoenkaarten voor de competitie 21/22 van zijn of haar favoriete club. Daarnaast zijn er andere mooie voetbalprijzen te winnen en is een groot luisteren publiek gegarandeerd.

De actie loopt t/m 12 maart. Kijk snel op www.toto.nl/fctwente.

Sam Depoortere, Business Director van TOTO: “Voetbal is beleving en een clublied is daar onlosmakelijk mee verbonden. Met TOTO The Stage bieden we een podium voor clubs, spelers en supporters om samen hun passie te beleven via eigen voetballiederen. Natuurlijk kan niets op tegen het stadion, maar de energie die nu al loskomt is onbeschrijfelijk.”