Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Toegang tot Eredivisieduels voor seizoenkaart houders

Zaterdag 12 september (21.00 uur) begint voor FC Twente de Eredivisie met de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Tijdens de oefenduels in De Grolsch Veste hebben wij kunnen testen met beperkt publiek (elke seizoenkaart- en Premium Seathouder ingedeeld in groepen) en met alle geldende coronamaatregelen. Bij de competitie gaan we het iets anders organiseren, dit hebben we besloten na overleg met een afvaardiging van onze supporters.

 j5a9721

Als club willen we deze keuze niet voor jullie maken. Met de huidige coronacapaciteit van 8.000 toeschouwers kan elke seizoenkaart-of Premium Seathouder 1 van de 3 wedstrijden bezoeken. We gaan, zolang de huidige capaciteit geldt, het competitieschema verdelen in blokken van 3 wedstrijden. Het eerste blok bestaat uit de eerste 3 wedstrijden: 

  • FC Twente – Fortuna Sittard | Zaterdag 12 september – 21.00 uur
  • FC Twente – FC Groningen | Vrijdag 25 september - 20.00 uur
  • FC Twente – FC Emmen | Zaterdag 3 oktober – 21.00 uur 

Donderdag 3 september 19.00 uur gaat het eerste blok (alle drie wedstrijden tegelijkertijd) online open via fctwente.nl/wedstrijden voor alle supporters (dus niet meer ingedeeld in groepen). Er kan online gratis een kaart worden besteld bij één van deze drie wedstrijden. Iedereen heeft de kans om naar één wedstrijd naar keuze in het blok te gaan. Elke seizoenkaart en Premium Seathouder krijgt deze dinsdag een e-mail met hierin aanvullende informatie en zijn of haar persoonlijke relatienummer.    

In het Online Ticketing systeem kies je een plek uit (je dient in te loggen met het account waarmee ook de seizoenkaart is besteld). Dit mag in je eigen vak zijn, maar ook in een ander vak. Kaarten voor de Diekman tribune (Premium Seats) en Vak-P zijn alleen te bestellen voor seizoenkaarthouders die op de betreffende tribune een seizoenkaart of Premium Seat hebben. Je ontvangt je kaart via de e-mail. 

Vervolgens worden de andere twee wedstrijden automatisch geblokkeerd voor deze persoon. Iedereen heeft gelijke kansen om bij de wedstrijd van keuze aanwezig te kunnen zijn. 

Handleiding kaarten bestellen

Mocht er na woensdag 9 september nog kaarten bij een van de drie wedstrijden vrij zijn, worden deze vanaf donderdag 10 september vrijgegeven voor supporters die al een kaart hebben voor een andere wedstrijd in het eerste blok.

Bestellen als vriendengroep

We begrijpen dat jij graag samen met je vrienden naar dezelfde wedstrijd gaat. Omdat alles in één keer open gaat voor iedereen, kan het zijn dat je te laat bent met bestellen bij dezelfde wedstrijd. Om dat te voorkomen kunnen vriendengroepen een ‘groep’ maken binnen het ticketingsyteem en alle vrienden aan elkaar koppelen. Dan kan één persoon klaar gaan zitten om kaarten te bestellen en kaarten voor al zijn vrienden te bestellen bij dezelfde wedstrijd, om zo te kunnen garanderen dat je allemaal kaarten hebt bij dezelfde wedstrijden. Dit koppelen is altijd en dus ook nu al te doen via https://tickets.fctwente.nl/nl...

Indien je meerdere seizoenkaarten op een naam hebt staan dan hoef je het relatienummer maar een keer te koppelen, indien je voor andere vrienden/familie wil kopen. Indien je meerdere seizoenkaarten op naam hebt en niet voor anderen wil kopen, hoef je niet te koppelen (al deze kaarten staan dan al in jouw account). Let op: uiteraard dien je nu ook eerst in te loggen als seizoenkaarthouder. 

Koppelen

Problemen met bestellen

Mocht je donderdagavond problemen ondervinden met het bestellen, de afdeling Ticketing is donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar via 053-8525777 en via ticketing@fctwente.nl. De afdeling Ticketing is normaliter elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Tegemoetkoming seizoenkaart

Met de huidige capaciteit is er voor elke vaste supporter een keer een plek in elk blok van drie wedstrijden. Er wordt per blok dan ook van elke vaste supporter die gekozen heeft voor ‘tegemoetkoming’ vanuit de seizoenkaartverlenging, één wedstrijd van deze tegemoetkoming afgehaald, ook wanneer men besluit naar geen enkele wedstrijd in een blok te gaan.

Seizoenkaarten verstuurd vanaf wedstrijden met volledig publiek

Lees meer >


Blokindeling eerste seizoenhelft

#

Start verkoop

Tegenstander 1

  Tegenstander 2

  Tegenstander 3

Blok 1

03-09 19.00 uur

Fortuna Sittard

FC Groningen

FC Emmen

Blok 2

05-10 19.00 uur

PEC Zwolle

PSV

RKC

Blok 3

16-11 19.00 uur

AZ

Sparta

Ajax