Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Toegang op vertoon van e-mail met testuitslag

Onderstaand bericht hebben we van de KNVB ontvangen. Door een storing in de CoronaCheck-app is de toegangscontrole voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht gewijzigd. 

De%20grolsch%20veste%20v2

Storing CoronaCheck-app; entree op vertoon van e-mail met testuitslag

Door een storing in de CoronaCheck-app kan het zijn dat sommige testuitslagen niet kunnen worden omgezet in een QR-code (testbewijs). Supporters kunnen daarom het stadion betreden door de e-mail (geprint of op de telefoon) met de testuitslag te laten zien in plaats van het laten scannen van de QR-code. 

De CoronaCheck-app heeft moeite met het verwerken van spaties of streepjes, waardoor bijvoorbeeld dubbele namen niet kunnen worden omgezet in een QR-code; daarnaast lijkt een aantal mensen hun testuitslag later dan gebruikelijk te ontvangen.

Supporters die nog op de uitslag van een sneltest wachten, kunnen contact opnemen met de helpdesk van sneltestaanbieder Lead Healthcare via info@leadhealthcare.nl of op 035-2035203.

Benodigdheden bij binnenkomst in De Grolsch Veste

  • Geldige toegangskaart met vak-rij-stoel nummer hierop vermeld;
  • E-mail met negatieve testuitslag; 
  • Identiteitsbewijs (of paspoort √≥f rijbewijs) ter identificatie