Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Tennisles en weerbaarheidstraining met kinderen 'Supporter van Elkaar'

De corona 'lockdown' is al maanden aan de orde. Echter gaan de activiteiten met de kinderen uit deelnemende gezinnen van Supporter van Elkaar wel gewoon door. In Oldenzaal hebben de kinderen weerbaarheidstraining gehad bij Makoto Gym. In Hengelo zijn de kinderen actief gaan tennissen bij TC Weusthag.

Img 20210304 wa0004%20 %202

De eerste groepen in Oldenzaal, Hengelo en Enschede zijn formeel afgerond in februari. Door de corona situatie is het reguliere traject van Supporter van Elkaar bij groep 1 niet gerealiseerd. Als alternatief programma is ervoor gekozen om wel continue contact te houden met de deelnemende gezinnen uit elke stad. En om activiteiten uit te voeren met kinderen van de deelnemende gezinnen, waarbij de corona maatregelen in acht worden genomen.

De uitvoeren van de tweede groep per stad stond gepland van maart t/m juli 2021. Deze groepen gaan in elke stad pas starten (met gezinnen uit groep 1 en aangevuld met nieuwe gezinnen) wanneer de corona maatregelen versoepeld worden en het echt weer mogelijk is om groepsbijeenkomsten te kunnen uitvoeren.