Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Teams genomineerd voor Enschedese Sportverkiezing

Sportaal organiseert in opdracht van de Gemeente Enschede de jaarlijkse Sportverkiezing, dit evenement wordt dit jaar gehouden op vrijdag 27 september. Tijdens deze avond wordt onder meer de sportman, sportvrouw en sportploeg van afgelopen seizoen bekend gemaakt. FC Twente behoort ook tot de genomineerden. De eerste selectie, FC Twente Vrouwen en FC Twente O19 zijn allen genomineerd voor sportploeg van het jaar. Nadat de eerste selectie en FC Twente Vrouwen kampioen werden, werd Onder 19 vorig seizoen ook kampioen in haar competitie. Via deze pagina kan er een stem uitgebracht worden.

Logo header 1

Vanuit alle aanmeldingen, die werden ingestuurd door inwoners uit Enschede, heeft een vakjury de genomineerden geselecteerd in de categorieƫn sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van Enschede. Op de avond zelf wordt tevens de Auke Vleerprijs uitgereikt, deze sportwaarderingsprijs bedoeld voor een sportvereniging of sportorganisatie die sport op een bijzondere manier heeft ingezet voor de maatschappij.

Een toelichting op de prestaties van alle genomineerden is te lezen op sportaal.nl/sportverkiezing/ en via deze pagina kan ook gestemd worden (tot en met 24 september). De uitslag wordt uiteindelijk voor een helft bepaald door publieksstemmen en voor een helft door de vakjury.