Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Talent Group Twente ‘schiet’ uit de startblokken!

Talent Group Twente bestaat nog geen maand, maar kent inmiddels al meer dan 40 bezette business seats en de teller loopt iedere dag door. Veelbelovende getallen voor deze netwerkgroep die zich richt op het (ver)binden van jonge ondernemers en high potentials tussen de 18 en tot 35 jaar.

Tgtafbeelding%20site min
“mooi dat jonge ondernemers en high potentials zich kunnen versterken en van elkaar kunnen leren”

– Rosanne Veld van Kracht Werkt

De huidige groep is een zeer divers gezelschap. Er zijn jonge talenten die al bekend zijn binnen FC Twente, maar ook jonge ondernemers die nog niet vaak in De Grolsch Veste zijn geweest. Een voorbeeld van laatstgenoemde is Barbara Trienen van Barbara Trienen Photography: “Ik ben nog niet heel vaak bij FC Twente geweest, maar via de TGT ontmoet ik direct nieuwe leeftijdsgenoten die zelf in het bedrijfsleven of ondernemerschap zitten.”

Door de bijzondere tijden waarin we nu leven is het misschien wel extra mooi en waardevol dat jonge ondernemers en high potentials elkaar opzoeken en elkaar helpen bij vraagstukken. Verschillende branches en bedrijfstakken komen samen om elkaar te versterken. Zo ook Erwin Metselaar van Jardin-Graywood adviseurs. “Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de nieuwe generatie. Jonge ondernemers schrikken niet van het woord “duur” in duurzaamheid, maar begrijpen dat we met z’n allen naar een duurzame toekomst moeten. Dit is voor ons een goede reden om aan te sluiten!’’

Op de LinkedIn pagina van Talent Group Twente wordt er om de twee dagen een nieuw lid welkom geheten. LinkedIn is een belangrijk communicatiemiddel voor deze nieuwe netwerkgroep. Nieuwe leden ontvangen daarom een gratis LinkedIn training om hun kennis op dit gebied te verbeteren. Nu nog online, maar in de toekomst wordt dit georganiseerd op locaties. “Uiteraard kijken we uit naar het moment dat we elkaar kunnen ontmoeten in De Grolsch Veste, maar tot die tijd redden we ons goed online, Het is heel gaaf dat we op deze manier samen met de andere businessclubs jonge ondernemers en high potentials uit de regio met de club kunnen verbinden’’ aldus Jeroen Bos, accountmanager van FC Twente.

Toekomstige leden kunnen zich tegen een gunstig tarief aansluiten bij de TGT en kunnen tijdens thuiswedstrijden gebruik maken van dezelfde faciliteiten als leden van de businessclubs TOS en Gouden Talenten. Daarnaast wordt voor deze groep zes keer per jaar activiteiten buiten wedstrijddagen om georganiseerd: vier talent-activiteiten en twee activiteiten van FC Twente.

“belangrijk om op jonge leeftijd een goed netwerk in de regio op te bouwen’’

– Emma Pol

Wilt u meer informatie over de Talent Group Twente? Neem contact op met onze accountmanager Jeroen Bos (06-83944388) of vul onderstaand informatieformulier in.


Informatieaanvraag Talent Group Twente (TGT)

Via dit formulier kun je informatie aanvragen voor Talent Group Twente (TGT). 

*= verplicht.