Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

T-shirt: Supporter van de Zorg

Een mooi initiatief van onze supportersverenigingen. Om de zorg een warm hart toe te dragen is er een speciaal t-shirt uitgebracht: Supporter van de Zorg. Dit t-shirt is te bestellen via de supportersverenigingen. De opbrengst komt ten goede aan het MST-ziekenhuis in Enschede. Hieronder meer informatie over het initiatief.

Bestel shirt

01

Beste medesupporters,

Het zijn bijzondere tijden, waarin de zorg op dit moment een ontzettende belangrijke functie vervult. Om die reden hebben alle supportersverenigingen en Twente, verenigt! gezamenlijk een t-shirt ontworpen en laten drukken in een gelimiteerde oplage.

De prijs van het t-shirt is ‚ā¨25,- per stuk. De opbrengst (na aftrek van kosten) komt volledig ten goede aan het personeel van het MST-ziekenhuis in Enschede.

Wil jij zowel FC Twente als de regionale zorg een warm hart toedragen en zo'n speciaal shirt ontvangen? Laat het dan weten middels een berichtje en geef dan ook a.u.b. je maat door.

Het t-shirt kan bij de supportersverenigingen besteld worden en vanaf komende week ook in de webshop van FC Twente.

Samen zijn we namelijk SUPPORTER VAN DE ZORG!