Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

SV Glanerbrug verrast bewoners Ariënshuis met 'De Schatkist'

De nieuwste supportersvereniging van FC Twente, SV Glanerbrug, verraste de bewoners van het Ariënshuis van Liberein aan de Gronausestraat donderdagmiddag met een optreden van de 'Schatkist van FC Twente’.

Img 20191024 wa0003

De vrijwilligers van 'De Schatkist' kwamen op bezoek met een mobiel museum, in de vorm van een schatkist. Aan de hand van allerlei oude en nieuwe attributen uit de geschiedenis van de club, werden de bewoners meegenomen op een muzikale reis door de goede en slechte tijden van FC Twente.

De stemming zat er vanaf het begin goed in, de bewoners genoten volop van de sterke verhalen en de bekende FC Twente stadion songs werden volop meegezongen.

Initiatiefnemers Joffrey Vogelzang en Wouter Middelhof willen laten zien wat echte 'noaberschap' inhoudt in Glanerbrug en namen contact op met Jack Mulstege, projectleider van 'De Schatkist'. Alleen maar blije gezichten vanmiddag, aldus Wouter. Mooi dat we als SV ook wat voor senioren in Glanerbrug kunnen betekenen, en ook goed dat FC Twente deze mogelijkheid biedt voor de oudere supporters, via Stichting FC Twente, scoren in de wijk.