Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Supportersinformatie Volendam-uit

Morgenavond staat de uitwedstrijd tegen FC Volendam op  het programma. Meer dan 1.300 FC Twente-supporters zijn erbij in Volendam. Het feit dat FC Twente zoveel kaarten tot haar beschikking heeft gekregen is natuurlijk een mooie, maar ook een bijzondere situatie. Het is zeer uniek dat FC Twente met zo veel supporters de uitwedstrijd kan bezoeken, mede doordat FC Volendam zich zeer gastvrij heeft opgesteld. Voor deze gastvrijheid zijn we hen zeer dankbaar.

20181005 fc%20eindhoven fct 2 21

Dit seizoen kan FC Twente rekenen op massale steun bij de uitwedstrijden en daar mogen we trots op zijn. We hopen met zijn allen op een mooie voetbalavond in Volendam en wij vragen je dan ook om FC Twente op een positieve manier te ondersteunen. Een goed verloop van de avond helpt ons allen.

Aanvullende informatie FC Volendam-FC Twente

  • Voor FC Twente-supporters is het niet toegestaan om voorafgaand of na afloop van de wedstrijd een bezoek te brengen aan het centrum van Volendam.
  • In het uitvak en op de parkeerplaats bij het uitvak geldt een alcoholverbod.

De supporters die meereizen naar Volendam hebben vandaag een e-mail met aanvullende informatie.