Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Supportersinformatie FC Twente – FC Utrecht

Zondag 25 april gaan de poorten van De Grolsch Veste weer open voor supporters, een eerste stap op weg naar een vol stadion. Die middag (16.45 uur) speelt FC Twente tegen FC Utrecht en mogen we 4.000 supporters met een sneltestbewijs verwelkomen. Ruim een half jaar hebben we de supporters moeten missen en daarom is het een moment om naar uit te kijken. Voor sommige supporters is een sneltest best een opgave, maar het begin is er… 

01

Aanmelden voor FC Twente-FC Utrecht

Seizoenkaart- en PremiumSeathouders die er zondag 25 april bij willen zijn, kunnen zich vanaf nu tot zaterdag 17 april (23.59 uur) aanmelden via een formulier op onze website. Businessleden ontvangen vandaag een e-mail met dezelfde informatie. 

Seizoenkaart- en PremiumSeathouders die zich aanmelden en de wedstrijd tegen FC Emmen (3 oktober jl.) nog tegoed hebben (en al in het bezit waren van een ticket) en niet naar Fortuna Sittard of FC Groningen zijn geweest hebben voorrang. De kaarten die daarna nog over zijn, worden verloot onder alle andere aangemelde Seizoenkaart- en Premium Seathouders. 

Wanneer je kans wilt maken om met familie en/of vrienden samen ingeloot te worden, kan dit tot een maximum van vier personen. Je dient dan op het formulier ook de gegevens van de andere supporters in te vullen. 

Wanneer je bent aangewezen voor een toegangskaart voor FC Twente-FC Utrecht, dan wordt deze kaart uiterlijk woensdag 21 april per e-mail aan je verzonden. Daarbij zit een link naar een website waar je een afspraak kunt maken voor een gratis sneltest. 
Pas nadat je de e-ticket hebt ontvangen kun je deze afspraak maken, maak niet eerder een afspraak voor een sneltest. Op dit moment is het in de regio Twente alleen mogelijk je te laten testen op Vliegveld Twente.

Aanmelden seizoenkaarthouders

Aanmelden Premium Seathouders

Sneltest 

Nogmaals, dat voor sommige supporters een sneltest een opgave is, snappen we. Het is echter belangrijk voor de club dat de pilot succesvol wordt, want dan kunnen we snel opschalen. De volgende voorwaarden gelden:

  • De sneltest moet binnen 40 uur voor aanvang van de wedstrijd zijn afgenomen;
  • Binnen een uur na de sneltest ontvang je de uitslag;
  • Wanneer de test negatief is, ontvang je een e-mail met de uitslag en een code; 
  • Deze code moet worden ingevuld in de CoronaCheck-app, die gratis te downloaden is in de App- en Playstore;
  • Na het invullen van deze code in de app wordt een QR-code aangemaakt, die bij de toegangspoort van De Grolsch Veste wordt gescand;
  • Wanneer je positief getest bent, word je gebeld door de GGD;
  • Na afloop van de wedstrijd hoef je je niet nogmaals te laten testen;
  • De verplichting voor een sneltest geldt voor alle bezoekers (ook als je al gevaccineerd bent) vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden,  mits in het bezit van een toegangskaart.

Aanvullende wedstrijdinformatie voor het thuisduel met FC Utrecht is te vinden op deze pagina.