Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Supporter van Elkaar van start in Enschede, Oldenzaal en Hengelo

De kop is eraf! In de steden Hengelo, Oldenzaal en Enschede zijn drie nieuwe groepen met in totaal circa 45 gezinnen gestart met het project Supporter van Elkaar. De eerste bijeenkomsten staan in het teken van kennismaken met elkaar en simpelweg plezier ervaren, door middel van sport en bewegen. Uiteraard worden de corona maatregelen nageleefd.

Img 20200924 wa0004%20 %202

Het project Supporter van Elkaar van Scoren in de wijk heeft van 2017 t/m 2019 succesvol gedraaid in Enschede. Maar liefst 88 gezinnen kregen een steuntje in de rug om multiproblematiek te verminderen. FC Twente, scoren in de wijk won met Supporter van Elkaar de prijs Maatschappelijk Project Eredivisie 2019 van de Vriendenloterij. In dit seizoen wordt het project dus verlengd en verder uitgerold in de steden Hengelo, Enschede en Oldenzaal.

In dit project is steun en wordt samengewerkt met de Provincie Overijssel, Gemeente Enschede, Domijn, Ons Huis, Gemeente Oldenzaal, WBO Wonen, Gemeente Hengelo, Welbions, ROC van Twente, Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Menzis en lokale wijkorganisaties en sportverenigingen.