Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Supporter van Elkaar: Gezinnen op bezoek in De Grolsch Veste

Gistermiddag was er in De Grolsch Veste de afsluiting met de derde groep deelnemers aan het project ‘Supporter van Elkaar, een initiatief van Scoren in de wijk. Dertien Enschedese gezinnen hebben afgelopen vijf maanden op de locatie bij Sportclub Enschede wekelijks samen gewerkt aan zelf gestelde doelen.  

3ab2390b 6ce9 4305 b729 625da3d3634d

De gezinnen werden beloond voor hun inzet, goede wil en resultaten met een stadiontour en een oorkonde. Voor de kinderen was er als verrassing een sjaal met hun eigen naam.

Marc Teutelink, fractievoorzitter van Burgerbelangen, sprak zijn waardering uit aan de deelnemers en begeleiders en was onder de indruk van de positieve houding van de gezinnen, die soms onder moeilijke omstandigheden hun weg in Enschede moeten zien te vinden. 

Daarna was het tijd voor de kinderen om onder aanvoering van Jan Sijbom van Resto van Harte, een gezonde ‘regenboogpizza’ in de keuken van het stadion van FC Twente te maken voor de ouders en begeleiding.