Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Stichting trapt af met ‘Trots op Onze Veste loterij’

Dankzij de inzet van vele supporters ligt De Grolsch Veste er prachtig bij. Door alle schilderwerkzaamheden in het kader van ‘Rood is onze Veste’ zit het stadion weer strak in de verf. Maar een stadion  vraagt ook veel ander onderhoud. Daarom is onlangs de stichting ‘Onze Veste’ opgericht. Deze stichting staat voor het algemeen belang van De Grolsch Veste. Om de stichting een financiële injectie te geven en om daarmee het benodigde onderhoud te kunnen realiseren wordt in de maanden december en januari  de ‘Trots op onze Veste loterij’ gehouden.

Loterij hoofdafbeelding

Stichting ‘Onze Veste’

Voorzitter van de stichting is Arjen Huisman. Hij is in het dagelijks leven partner en advocaat bij Daniels Huisman Advocaten. “Ik kom al bijna twintig jaar bij FC Twente”, zegt Huisman. “Ik voel me betrokken bij de club en de regio en kan op deze manier iets voor de club betekenen, samen met Martin Zwiers, partner bij De Jong & Laan, als penningmeester en secretaris. Momenteel voert FC Twente alleen noodzakelijk onderhoud uit.  Graag zou de club ook het andere onderhoud en diverse belangrijke investeringen weer op willen pakken om het stadion up-to-date te houden. Denk daarbij aan onderhoud aan het veld, onderhoud aan de tribunes, aanpassing van de geluidsinstallatie en verbetering van de supportersfaciliteiten. De club wil bijvoorbeeld het supportershome ‘De kantine’ graag uitbreiden en verfraaien. Er is uiteraard geld nodig om het onderhoud te kunnen bekostigen. Om de stichting een financiële injectie te geven gaan we een loterij organiseren.
Het zou fantastisch zijn als we met elkaar het geld bijeen kunnen brengen dat nodig is voor het onderhoud van het stadion. De opbrengst van de loterij komt  dan ook geheel ten goede aan De Grolsch Veste.”

Wat gaat er gebeuren?

De loterij wordt in december en januari gehouden. In totaal zullen er drie trekkingen plaatsvinden. Op 30 december, 13 januari en 27 januari. De loten zijn verkrijgbaar via een speciale website (www.trotsoponzevesteloterij.nl) en krijgen de symbolische prijs van €19,65. Daarmee wordt verwezen naar het jaar van de oprichting van FC Twente. Voor nadere informatie kan iedereen mailen met loterij@fctwente.nl.  

Prijzen

De Stichting Onze Veste heeft sponsoren van FC Twente bereid gevonden om een prijzenpakket met minimaal 400 prijzen beschikbaar te stellen. De hoofdprijs is een auto, die wordt  aangeboden door Huiskes-Kokkeler. Maar deelnemers aan de loterij maken bijvoorbeeld ook kans op een geheel verzorgde voetbalreis t.w.v. € 5.000 en exclusieve FC Twente-momenten. Ook zijn er tientallen kleinere prijzen.

Doe mee