Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Steun het project 'Passend Sporten', stem op FC Twente

FC Twente, scoren in de wijk heeft vorig jaar de 1e prijs Maatschappelijk Project Eredivisie 2019 gewonnen, mede dankzij jouw steun door te stemmen op Scoren in de wijk. Dit jaar zit Scoren in de wijk wederom bij de laatste 9 clubs om deze prijs in 2020 te winnen, namelijk met het project Passend Sporten.

Passend Sporten

Kent u een kind met een niet verstandelijke beperking zoals ADHD, autisme of gedragsproblemen?

  • Wist u dat er veel kinderen zijn met een niet verstandelijke beperking die dagelijks moeilijk kunnen sporten, omdat ze bivakkeren tussen gehandicaptensport en reguliere sport en daarom vaak tussen wal en schip vallen?
  • Vindt u het belangrijk dat deze kinderen niet geïsoleerd thuis blijven zitten, mee kunnen doen met reguliere sporters en dat zij en hun ouders hulp nodig hebben?

Die hulp wil Scoren in de wijk blijven bieden aan kinderen van 7 tot 13 jaar met een niet verstandelijke beperking. 

Steun Passend Sporten en stem op FC Twente via deze pagina *.


Passend sporten   stem op fc twente   2020

* We ontvingen de laatste weken berichten dat supporters niet graag hun NAW gegevens willen invullen om te voorkomen dat u nieuws en aanbiedingen krijgt toegestuurd van de Vriendenloterij. U kunt dit voorkomen door het volgende bericht NIET aan te vinken:

Ik geef toestemming dat de divisie waar mijn favoriete club aan gelieerd is (zijnde de zogeheten Eredivisie CV en of Eredivisie Media & Marketing CV) mij per e-mail nieuws en aanbiedingen toestuurt van hun producten of diensten, alsmede die van hun officiële sponsors en of partners.