Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Stageplek Vormgeving

FC Twente is meer dan de eerste selectie. Dagelijks zet een groep medewerkers en vrijwilligers zich met hart en ziel in voor onze club. Zij zijn de rode draad van FC Twente. Hier kan jij onderdeel van worden! We zijn namelijk op zoek een stagiaire Vormgeving.

Logo 01

Ben jij enthousiast, zelfstandig en een doorzetter? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Stagiaire Vormgeving

Als MBO/HBO-stagiaire ben je onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie. Je bent betrokken bij alle media en grafische uitingen binnen de club. Je maakt grafische content voor veel afdelingen en daardoor zijn de werkzaamheden zeer divers en ben jij de spin in het web. Bovendien ga je aan de slag met een aantal gave projecten. 

De stagiaire vormgeving is verantwoordelijk voor het maken van grafische content met een absolute ‘wow’-factor (zowel visueel als functioneel). Dit is m.b.t. zowel print, als digitale uitingen voor de verschillende afdelingen in de vorm van mailings, social content, brochures, flyers etc.

  • Bewaken van het gebruik van de huisstijl:
    • FC Twente algemeen
    • FC Twente Business
    • Kidsclub & Young Reds
  • Ontwikkelen en produceren grafische uitingen clubbreed voor online en offline
  • Productie en beheer visuele content wedstrijden

De transfermarkt is open

Ben jij onze nieuwe sterspeler? Vul dan onderstaand formulier in.


Stage september 2020