Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Staan er goed voor, nog lange weg te gaan"

Vrijdagavond pakte FC Twente de drie punten tegen FC Eindhoven. In de slotminuut schoot Aitor een strafschop binnen. Na afloop van het treffen blikte aanvoerder Wout Brama terug op de avond. 

20190222 fct fc%20eindhoven 13308

"We hebben in de tweede helft gestreden voor elke meter", zegt Brama. "De eerste helft was het van onze kant niet goed. We hebben in de rust wat om kunnen zetten, het was voor rust niet geweldig." In de slotminuut leidde een penalty de zege in voor FC Twente. Aitor schoot de bal binnen en daarmee verstevigde de koppositie. "We spelen nog twaalf wedstrijden en hebben nog 36 punten te verspelen. We staan er goed voor, dit liever dan andersom, maar we hebben nog een lange weg te gaan. Zoals we vandaag speelden dan zullen we nog wel punten gaan verspelen. We moeten doordrongen zijn dat het beter moet dan vandaag. We hebben vandaag de drie punten hier kunnen houden, maar dat zal niet elke week op deze manier gebeuren."

Foto's: Bas Everhard, Gerrit Snippert, Anja Veurink

STEM OP DE MAN OF THE MATCH