Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Speelsters Beloften geselecteerd voor Oranje selecties

De interlandperiode voor de jeugdselecties staat weer voor de deur. De selectie van Oranje Onder 16 is deze week bij elkaar voor een 5-daagse activiteit van 3 t/m 7 december. Oranje Onder 17 komt 10 t/m 12 december bij elkaar voor een 3-daagse activiteit. Ana Nassette, Ella Peddemors en Anna Hightower zijn geselecteerd voor deze activiteiten.

Anna%20hightower

Oranje Onder 16 speelt op woensdag 5 december en vrijdag 7 december twee wedstrijden tegen de Engelse leeftijdsgenoten. Beide wedstrijden worden gespeeld op Sportpark 'De Watertoren' in Zaltbommel. Ana Nassette, speelster van de Beloften van FC Twente Vrouwen, is geselecteerd voor deze 5-daagse activiteit.

Voor Oranje Onder 17 staat er een 3-daagse activiteit op het programma. Op 12 december speelt de ploeg tegen Duitsland in het Leichtathletikstadion BZA Wedau III in het Duitse Duisburg. Anna Hightower(foto) en Ella Peddemors zijn geselecteerd voor de activiteit die van 10 t/m 12 december gaat plaatsvinden.