Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Selectie start maandag eerste deel van voorbereiding

Maandagmorgen staat de eerste training van het eerste deel van de voorbereiding op het programma.

Veld%20eerste%20selectie 0

Nadat de spelers donderdag en vrijdag de gebruikelijke medische testen hebben ondergaan, rolt maandag weer de bal op het Trainingscentrum in Hengelo.

“Het is goed dat we gaan beginnen. We starten maandag en werken dan in een eerste blok van twee weken onze trainingen af”, vertelt trainer Ron Jans. “Het is mooi dat het seizoen nu officieel voor ons begint en dat we zonder beperkingen mogen trainen. Daar kijken we met de spelers en de staf naar uit, toewerken naar het nieuwe seizoen.”

De groep is natuurlijk nog lang niet compleet, maar de komende weken zullen geleidelijk nieuwe spelers instromen. Jesse Bosch is nog herstellende van een blessure en sluit later deze maand aan. De middenvelder traint individueel. Emil Berggreen had een aflopend contract bij FC Twente, maar krijgt de komende twee weken de gelegenheid om mee te trainen met de selectie.

Maandag sluiten ook zeven spelers van FC Twente/Heracles Onder 21 aan op het veld. Mees Hilgers, Casper Staring, Thijs van Leeuwen, Jayden Oosterwolde, Rohat Agca, Daan Rots en Giovarny Sluiter trainen de eerste twee weken mee met de eerste selectie. Luca Everink kan hierbij in verband met een blessure nog niet aansluiten.

Na de eerste periode van twee weken is er een onderbreking van een week. Maandag 27 juli wordt de voorbereiding op het nieuwe seizoen hervat en wordt er verder toegewerkt naar de competitiestart medio september. 

In verband met de coronamaatregelen zijn de trainingen nog niet toegankelijk voor supporters.