Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaarten verstuurd vanaf wedstrijden met volledig publiek

Seizoenkaarthouders ontvangen komend seizoen een nieuwe seizoenkaart. Onder normale omstandigheden ontvangen zij de nieuwe kaart uiterlijk een week voor de eerste competitiewedstrijd in De Grolsch Veste. Komend seizoen worden vanaf de start vanaf de competitie wedstrijden met beperkt publiek gespeeld en voor deze wedstrijden geldt voor seizoenkaarthouders een apart toegangsbeleid, waar ook voor iedere losse wedstrijd een aparte kaart benodigd is.

De seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen worden daarom pas verstuurd richting de eerste thuiswedstrijd dat er weer met volledig publiek mag worden gespeeld. Wanneer dit gaat zijn is nog niet bekend, maar iedereen ontvangt dus uiterlijk een week voor de eerste wedstrijd met volledig publiek, de seizoenkaart(en) in huis (dit geldt ook voor de Premium Seats en Business-seats).

Seizoenkaart%20presentatie%201600x900%20v2

Lees hier alle info omtrent het bezoeken van de Eredivisiewedstrijden

Broodje Twenteham

Door het overweldigende succes van de eerste dag van de seizoenkaartverlenging bleek het onmogelijk om iedereen een broodje Twenteham te bezorgen. Voor iedereen die de eerste dag heeft verlengd en nog geen broodje Twenteham thuis heeft gehad, komt er bij de bezorging van de seizoenkaart een coupon om een gratis broodje Twenteham te kunnen halen.

Seizoenkaarthouders met tegemoetkoming

Voor supporters die voor tegemoetkoming hebben gekozen bij het verlengen/kopen van de seizoenkaart, informatie hierover volgt wanneer er weer wedstrijden met volledig publiek worden gespeeld, bij de bezorging van de seizoenkaart. Wij weten dan pas exact hoeveel wedstrijden iedereen gemist heeft.