Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaart-verlenging en prijsstelling #wijblijven

Het is pas vijf dagen na onze pijnlijke degradatie. Twee dagen voor onze voorlopig laatste wedstrijd in de Eredivisie. Er is de afgelopen dagen heel veel gebeurd. Verdriet maakte tot onze verbazing snel plaats voor strijdvaardigheid. Ook bij onszelf. Dankzij jullie! Die steun geeft iedereen bij de club energie. 

Header nieuwsbericht scc2

Het doel voor komend seizoen is duidelijk: terugkeren in de Eredivisie. Daar moet alles op gericht zijn. Het allerbelangrijkste daarbij is een volle Veste! Maar wij weten ook dat Jong Ajax-thuis niet hetzelfde is als Ajax-thuis. Sportief zetten we een forse stap terug. Ook financieel gaan we de degradatie voelen. 

Daarom was het vaststellen van de prijzen een worsteling. We hebben daarover veel gesproken met supporters en sponsors. De een wil de volle pond betalen, de ander schreeuwt om een korting. Uiteindelijk kent realiteitszin en liefde (g)een getal. 

Hieronder meer informatie over de prijsstellingen.

Seizoenkaarten* 

We hebben besloten om 20% Eerste Divisie-korting aan te bieden voor de seizoenkaarten. Supporters die de club ook financieel extra willen ondersteunen hebben de mogelijkheid om af te zien van deze korting. Wanneer je gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het verlengproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode IKBLIJF1965 in.

Hoe ziet de planning eruit?

  • Vrijdag 4 mei t/m woensdag 30 mei: verlengperiode via wijblijven.nu
  • Dinsdag 5 juni t/m vrijdag 8 juni: verplaatsingen
  • Woensdag 13 juni: start verkoop inschrijflijst**
  • Donderdag 14 juni: start vrije verkoop

Premium Seats & Business

Bij de diverse sponsorgeledingen is sprake van maatwerk. Duidelijk is dat de Premium Seathouders een optionele korting van 80 euro krijgen. Wanneer je als Premium Seat-houder gebruik wilt maken van deze korting, vul je bij het afrekenen tijdens het verlengproces bij ‘Besteloverzicht’ de couponcode PremiumSeat80 in. 

De FC Twente Seats worden onderdeel van de Gouden Talenten, waarbij laatstgenoemde komend seizoen van de Diekmantribune naar de hoofdtribune verhuist.

Vanuit de sponsors zijn er gelukkig veel geluiden om dezelfde prijs te hanteren. Als club willen we die trouwe sponsors komend seizoen meer waarde voor hun geld bieden. De besturen van de businessclubs denken hierin geweldig mee. De komende tijd staat voor de salesafdeling in het teken van de bestaande sponsors behouden en keihard werken om nieuwe sponsors binnen te halen.

Voor alles telt nu: bij elkaar blijven!   

*de kindervakken 125 & 126 zijn komend seizoen rookvrij
**er hebben zich tot nu toe 600 supporters ingeschreven die afgelopen seizoen geen seizoenkaart hadden

Ga naar wijblijven.nu

Heb je nu nog geen seizoenkaart, schrijf je dan nu al vast in via het aanvraagformulier.