Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaart en Premium Seats-info 2020-2021

Beste supporters,

We bevinden ons momenteel met zijn allen in een vreemde tijd. Het corona-virus heeft invloed op ons dagelijks leven en op dit moment zijn er bij iedereen nog veel vragen hoe het nieuwe voetbalseizoen van start zal gaan. Vragen die wij als club ook nog hebben.

Scc%20campagne website

Ondanks de moeilijke periode die we  allemaal meemaken, hebben we afgelopen weken van alle kanten gemerkt hoe supporters en sponsoren de club blijven steunen. Steun die we als FC Twente juist in deze periode nodig hebben, waarbij we zeker niet voorbij willen gaan aan de moeilijke tijden die onze supporters en sponsoren meemaken. We missen elkaar, maar moeten nu samen optrekken.

De afgelopen tijd hebben we met verschillende supporters gesproken. We hebben samen de situatie doorgenomen en de opties besproken hoe we de seizoenkaart voor het nieuwe seizoen aan kunnen bieden. De verlenging vraagt dit jaar een andere aanpak dan we gewend zijn. Bij het aanbieden van de seizoenkaart en Premium Seats houden we rekening dat er komend seizoen wedstrijden zonder publiek gespeeld kunnen gaan worden. Hiervoor willen we een tegemoetkoming aanbieden.

Zaterdag 16 mei

De seizoenkaart en Premium Seat verlenging start zaterdag 16 mei om 11.00 uur. De supportersverenigingen hebben aangegeven deze dag op een unieke manier samen met de club te willen starten. Over hoe en wat hopen we jullie begin volgende week te kunnen informeren.

Bij het verlengen van de seizoenkaart of Premium Seats kan gebruik worden gemaakt van 3 opties.

1. Geen tegemoetkoming
Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat en zie af van tegemoetkoming voor de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021.
2. Tegemoetkoming d.m.v. tegoed op de Vestekaart
Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel van de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021, tot een maximum van ‚ā¨ 100,-, terug als Vestekaart tegoed.
3. Tegemoetkoming d.m.v. korting seizoenkaart/Premium Seat 21-22
Ik betaal het volledige bedrag van de seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel volledig terug d.m.v. korting voor de seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022. 

Tegemoetkoming huidige seizoen

Afgelopen week hebben wij onderstaande gedeeld. 

'FC Twente heeft deze maand van verschillende supporters(verenigingen) berichten ontvangen dat zij niet gecompenseerd hoeven te worden voor de gemiste wedstrijden, mooie signalen. Toch willen we die mogelijkheid wel gaan bieden. We komen hier op een later moment op terug. Supporters die een losse kaart hadden gekocht voor een van de laatste wedstrijden van het afgelopen seizoen krijgen binnenkort ook een voorstel.'