Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Scoren in de wijk zet zich in voor vakantie klas DOEN in Oldenzaal

In de afgelopen drie weken heeft FC Twente, scoren in de wijk, samen met organisator Impuls Oldenzaal, de vakantie klas DOEN in Oldenzaal gedraaid met 90 kinderen uit Oldenzaal. In de lessen is aandacht besteed aan een gezonde leefstijl, pleintjes sporten, voetgolf en vrij spelen. Dit vond plaats bij op de locaties FC Berghuizen en sportpark de Thij.

Img 20200724 wa0013%20 %202

Scoren in de wijk heeft in 2019 een convenant gesloten met de partners Gemeente Oldenzaal en WBO Wonen. De partijen zetten zich in om mensen in Oldenzaal een steuntje in de rug te bieden die dit nodig hebben.

Onderdeel van het convenant is om via sportclinics enerzijds mensen een leuke dag te bezorgen waarin plezier en actief bezig zijn voorop staat. Anderzijds om in gesprek te gaan met kinderen en ouders. Goed luisteren, inzicht krijgen in de behoefte en problematiek die er speelt en daarop inspelen. Dat is wat wij doen tijdens deze sportclinics.

Mede mogelijk gemaakt door partners Gemeente Oldenzaal, WBO Wonen en Menzis.