Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Scheidsrechters van SEO te gast in De Grolsch Veste

Ter ere van het 100-jarig jubileum van de Scheidsrechtersvereniging Enschede en Omstreken (SEO) heeft FC Twente in samenwerking met Sportaal alle leden van de scheidsrechtersvereniging uitgenodigd om vrijdagavond in De Grolsch Veste de wedstrijd tegen FC Eindhoven te bezoeken. 

De grolsch veste

Op 7 maart bestaat scheidsrechtersvereniging Enschede en Omstreken 100 jaar. Hiermee mag het zichzelf de oudste scheidsrechtersvereniging van Nederland noemen. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn er tal van activiteiten georganiseerd door de vereniging, die een belangrijk rol vervult voor de voetbalsport in Twente.

FC Twente wil graag meewerken om de SEO tijdens haar jubileumjaar in het zonnetje te zetten. De club wil op deze manier benadrukken dat de scheidsrechters wekelijks een belangrijke rol vervullen in het plezier op de voetbalvelden en hen danken voor hun inzet voor het Twentse (amateur)voetbal.