Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Rood is onze Veste: Eddy & Kick onthullen portretten

Zaterdagmiddag, kort voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle, kwamen Eddy Achterberg en Kick van der Vall naar De Grolsch Veste. Beide clubiconen waren gevraagd om bij het stadion de beeltenis van oud-trainer en erelid Kees Rijvers te onthullen. Wat ze niet wisten, op twee andere pilaren bij De Grolsch Veste staat nu ook hun portret. 

Img 20201031 173537 header

“Rood is onze Veste, trots zijn alle Tukkers…”, galmt het al jaren door De Grolsch Veste. Begin mei hebben de Ultras van Vak-P het initiatief opgepakt om de bekende kreet nog meer eer aan te doen. Samen met andere supportersgeledingen zijn ze sindsdien nog steeds bijna dagelijks in en rondom het stadion te vinden en kleurt De Grolsch Veste steeds roder. Het project van de supporters gaat nog steeds door. 

Afgelopen maand zijn de supporters begonnen om fraaie details aan te brengen en komen er portretten van (oud) spelers en clubmensen op de pilaren. Onlangs onthulde Wout Brama als eerste zijn portret en kwamen Manuel Sanchez Torres en materiaalman Jacob Malki naar het stadion om de beeltenis te onthullen en signeren.