Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Resultaat is maximaal"

Trainer Marino Pusic en aanvoerder Wout Brama blikten na afloop van de uitwedstrijd tegen SC Cambuur terug op de overwinning en keken alvast vooruit naar de laatste twee wedstrijden van dit kalenderjaar. 

20181214 sc%20cambuur fct 18818

Marino Pusic: "Qua speelbeeld was een gelijkspel wellicht meer verdiend geweest, maar het resultaat is maximaal. Vandaag en vorige week waren lastige uitwedstrijden, maar we winnen wel twee keer. De eerste helft speelden we slordig en kwamen we een paar keer goed weg, maar na de wissel in de rust controleerden we de wedstrijd meer en scoorden dan uiteindelijk ook. Aitor is af en toe wispelturig, maar bewijst vanavond wel weer zijn klasse. We zijn er op gebrand om de komende twee thuiswedstrijden winnend af te sluiten en het publiek in Enschede weer een keer een overwinning te geven."

Wederom een groot compliment voor onze supporters

Ook aanvoerder Wout Brama besefte dat het spel niet fantastisch was: "De eerste helft was het veel tegenhouden en hebben we zelf ook niks gecreƫerd. Met een speler als Aitor hebben we iemand die een goal kan maken en dat gebeurde gelukkig ook, maar het spel moet echt beter als we bovenin mee willen blijven draaien. Wederom een groot compliment voor onze supporters, want als zij punten konden verdienen stonden we fier bovenaan. Voor de winterstop hebben we nog twee thuiswedstrijden voor de boeg en hopelijk kunnen we deze wedstrijden het publiek overwinningen geven, iets wat zij zeker verdienen voor de massale steun."

Foto's: Bas Everhard


Komende dinsdag speelt FC Twente de achtste finale van de TOTO KNVB Beker thuis tegen RKC Waalwijk, waarna de eerste seizoenshelft wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen N.E.C.

STEM OP DE MAN OF THE MATCH