Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Renate Jansen: "Met positief gevoel de wedstrijd in"

Woensdagavond speelt FC Twente Vrouwen de return in de UEFA Women's Champions League tegen Sankt Pölten. In Oostenrijk won de ploeg van hoofdtrainer Tommy Stroot met 2-4. In aanloop naar het duel blikt Renate Jansen vooruit. 

Ave 9416
"We moeten laten zien dat we de nul kunnen houden"

Renate Jansen: "We gaan met een positief gevoel de wedstrijd in. We hebben in Oostenrijk vier keer gescoord en hebben een mooie uitgangspositie. Sankt Pölten moet minimaal drie keer scoren en zal dus meer op de aanval spelen. Verdedigend zullen wij er moeten staan."

Ondanks de mooie uitgangspositie, zijn er vooral in verdedigend opzicht nog stappen te zetten. "In de afgelopen wedstrijden zijn er momenten dat we goed voetbal spelen, maar ook momenten dat het verdedigend minder gaat. We krijgen nog te makkelijk doelpunten tegen, vooral in de slotfase. We moeten laten zien dat we de nul kunnen houden en dat is woensdagavond ook van belang."

Na de 2-4 zege van twee weken geleden in Oostenrijk, wordt er in De Grolsch Veste gestreden voor een plek bij de beste 16 van Europa. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 5,-. 

De verkoop verloopt (via kaartverkoop.fctwente.nl) of op werkdagen bij de receptie van De Grolsch Veste (09.00 tot 17.00 uur). Voor deze wedstrijd heb je geen Clubcard nodig, iedereen kan eenvoudig kaarten kopen. 


Bestel kaarten

Prijzen

Seizoenkaarthouders FC Twente Vrouwen€ 2,50
Seizoenkaarthouders/Premium Seat-houders FC Twente€ 5,-
Regulier€ 7,50
Jeugd tot 18 jaar*€ 5,-
Groepen vanaf 10 personen€ 5,-

* Geboren na 25-09-2001