Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

​Ramiz Zerrouki verlengt contract: "Ben op mijn plek hier"​

Ramiz Zerrouki (22) tekent een nieuw contract bij FC Twente. De nieuwe verbintenis van de middenvelder loopt tot medio 2023 met de optie voor nog een jaar.

Ave 9435

“Ik ben hier heel blij mee, met het meerjarig contract spreekt de club het vertrouwen in mij uit”, vertelt Ramiz Zerrouki. “Dat voelt goed. Vanaf de eerste dag in de voorbereiding deze zomer waren er nieuwe kansen voor mij en die hebben positief uitgepakt. Ik heb me kunnen laten zien en merk dat ik me hier elke dag kan blijven ontwikkelen. Mijn spel is in korte tijd een stuk volwassener geworden en ik wil stappen blijven maken. Ik ben bezig aan mijn vijfde seizoen bij FC Twente, ik ben inmiddels al wel een Tukker”, lacht Zerrouki. “Ik voel me op mijn plek hier, bij een hele mooie club.”

"Heel interessante speler met goede mogelijkheden voor de toekomst."

Jan Streuer: “In de voorbereiding op dit seizoen is Ramiz Zerrouki bij ons opgevallen als een heel interessante speler met goede mogelijkheden voor de toekomst. Ramiz zat afgelopen seizoen bij de A-selectie zonder nog echte speelminuten in het eerste elftal. Dit seizoen heeft hij inmiddels twee keer in de basis gestaan en is hij drie keer ingevallen. We zijn heel tevreden over zijn ontwikkeling tot dusver.”

Ramiz Zerrouki maakte in de zomer van 2016 de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar de FC Twente Voetbalacademie. In zijn eerste jaar speelde Zerrouki in Onder 19, daarna maakte hij de overstap naar Jong FC Twente. Vorig seizoen maakte Zerrouki al deel uit van de eerste selectie en vorige maand maakte hij zijn Eredivisie debuut, thuis tegen Fortuna Sittard. Dit seizoen kwam Zerrouki tot dusver vijf keer in actie.