Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Pure Liefde in De Veste

Voor het tweede jaar op rij organiseerde Pure Energie afgelopen week het FC Twente Stroom Valentijnsdiner. In de afgelopen maanden konden FC Twente Stroom klanten zich opgeven om met hun Valentijn romantisch te dineren in De Grolsch Veste. Zij verrasten hun geliefden en namen hen mee naar de kleedkamer van FC Twente die voor de gelegenheid was omgetoverd in een romantisch restaurant. Daar werden zij ontvangen door Julio Pleguezuelo, Keito Nakamura, Jesse Bosch, Calvin Verdonk en Joel Latibeaudiere, die hen deze avond goed verzorgden. 

 j5a5062

De liefde was voelbaar en zeer divers. Zo hadden twee broers hun ouders opgegeven voor het diner en had een liefhebbende moeder haar zoon meegenomen. De leeftijd varieerde van tien jaar tot maar liefst 87 jaar. Onder het genot van live muziek genoten de aanwezigen van een 3-gangen diner, samengesteld door de chef-kok van FC Twente. 

Tussen de optredens door schoven clubiconen Eddy Achterberg en Kick van der Vall aan. Voor de grootste verrassing moesten de gasten naar de tribune. Daar kregen diegenen die door hun geliefde, kinderen of moeder waren uitgenodigd, een persoonlijke videoboodschap op de grote schermen te zien. Met een laatste cadeautje namen de gasten afscheid. Er werd nog lang nagepraat over deze unieke avond. Een avond vol pure liefde. 

Wil jij ook kans maken op unieke en exclusieve FC Twente momenten? Kijk op pure-energie.nl/fctwentestroom

Foto's: Carolien Abbink