Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Pure Energie Hoofdsponsor FC Twente Kidsclub

Met ingang van het nieuwe seizoen is Pure Energie ook hoofdsponsor van de FC Twente Kidsclub. Pure Energie was afgelopen twee seizoenen al nauw betrokken bij vele activiteiten die de Kidsclub organiseert en zal zich nu nog meer gaan verbinden aan de club voor de jongste fans. Met de Pure Energie Vlaggenparade, de line-up, de 4x4 Pure Energie Cup en de wedstrijdkinderfeestjes heeft de Kidsclub elke thuiswedstrijd weer diverse activiteiten waar jonge supporters aan deelnemen. Samen met de activiteiten als de Center Circle, ballenjongens en Megavlaggen, voor de Young Reds-leden, zorgen elke wedstrijd in De Grolsch Veste bijna honderd jeugdige supporters voor een speciale ambiance.

A1

Pure Energie voor de toekomstige generatie

“De FC Twente Kidsclub is natuurlijk de allerleukste afdeling binnen FC Twente. Hier begint de liefde voor voetbal en voor FC Twente, en hoe mooi is het als hier ook de liefde voor Pure Energie begint”, aldus een enthousiaste Mandy Wolthuis.

“Kinderen zijn de toekomst en vinden duurzaamheid nog vanzelfsprekender dan volwassenen. Groene stroom is iets waarmee zij opgroeien. Pure Energie vindt het belangrijk dat juist zij ook gesteund worden.” Wij zijn er heel trots op dat we nu ook een officiële partner zijn van de FC Twente Kidsclub. Het is prachtig om samen met onze ‘collega’s’ van FC Twente mooie dingen te maken en organiseren voor de kinderen op het gebied van voetbal, maar ook om ze iets mee te geven. Schone energie is de toekomst. Door over te stappen op de groenste stroom doe je ook iets goeds voor de wereld.Kidsclub en Pure Energie werken samen aan de toekomst

“Hoe mooi is dat?”, weet Johan Kroeze van de Kidsclub. “Wij worden gewoon erg blij als ik zie wat we kunnen doen met Pure Energie. We zijn de grootste regionale Kidsclub van Nederland, met een trouwe achterban aan jonge supporters, die we spelenderwijs kunnen leren hoe goed we met de wereld moeten omgaan. En dit alles natuurlijk gerelateerd aan voetbal, bewegen en FC Twente.”  

Over Kidsclub & Young Reds

Voor de jongste supporters  van FC Twente is er de Kidsclub (t/m 12 jaar) en de Young Reds (12+ t/m 18 jaar). De Kidsclub en Young Reds, die in 2000 werd opgericht, organiseren voor haar leden diverse activiteiten. Niet alleen bij (thuis)wedstrijden maar over het gehele seizoen. Exclusief voor de jongste FC Twente supporters, die lid zijn van de Kidsclub en Young Reds, kunnen het hele jaar profiteren van diverse acties en voordelen van de ‘Vriendjes en Vrienden’ van de FC Twente Kidsclub & Young Reds.

Over Pure Energie 

Pure Energie is het groenste energiebedrijf van Nederland en sinds 2016 trotse hoofdsponsor van FC Twente. Pure Energie is de enige energieleverancier die alleen 100% groene stroom levert uit Nederlandse wind en zon. We leveren alleen wat we zelf opwekken.  

Daarbij zorgen we ervoor dat er meer groene stroom in Nederland wordt gemaakt door continu te werken aan nieuwe wind- en zonprojecten. Hiervoor zijn we al 5 keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland door Greenpeace, Consumentenbond en Natuur&Milieu.Klant worden is heel makkelijk! Ga naar pure-energie.nl of bel 088-1013000. Wij regelen alles!

Foto's: Frank Hillen