Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Programma huldiging bij De Grolsch Veste

FC Twente is terug in de Eredivisie en dat gaan we vieren. In een prachtige ambiance veroverde FC Twente maandagmiddag voor eigen publiek de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Aanvoerder Wout Brama ontving uit handen van Blaise Nkufo de schaal, een schitterend moment voor iedereen. De terugkeer naar het hoogste niveau is een feit en dat gaan we dinsdag verder vieren met onze supporters!

Imgl8282

Dinsdag is iedereen die onze club een warm hart toedraagt vanaf 18.00 uur van harte welkom bij De Grolsch Veste. Op de parkeerplaats voor ons stadion wordt vandaag een podium opgebouwd. Het voorprogramma begint dinsdag om 18.00 uur. DJ Rob Toonen zal aftrappen waarna de Twentse band The Euros het feest zal voortzetten. Na enkele special guests maken vanaf omstreeks 20.00 uur de spelers en staf hun opwachting op het podium en vieren we dat FC Twente terug is, terug in de Eredivisie. De avond van de huldiging wordt afgesloten door Jannes. 

  • In verband met de beperkte parkeermogelijkheden in de directe omgeving van De Grolsch Veste adviseren we iedereen, indien mogelijk, om met de fiets naar het stadion te komen en anders gebruik te maken van het openbaar vervoer.
  • Bij de diverse horeca faciliteiten op het terrein kan niet met de gebruikelijke FC Twente-munten betaald worden. Er zijn voor deze dag speciale munten verkrijgbaar.
  • De Fanstore is vanaf 12.00 uur geopend. In de Fanstore zijn de speciale kampioenshirts en sjaals verkrijgbaar.

Supporters Bedankt! Twente komt eraan!