Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Pilot met nieuw tapsysteem in de kiosken

Bij drie horecaverkooppunten in De Grolsch Veste wordt bij de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax gebruik gemaakt van een nieuw tapsysteem.

 j5a0658

Deze zogenaamde ‘raptap’ wordt als pilot ingezet bij de kiosken op de tweede ring boven Vak-P en in de kiosk onder vak 103. Het gebruik van de ‘raptap’ moet de uitgifte van dranken versnellen. Het was technisch niet eerder mogelijk dit systeem in te zetten, door enkele aanpassingen is de ‘raptap’ nu wel inzetbaar. 

Daarnaast wordt bij deze wedstrijd in de kiosken op de tweede ring boven Vak-P een andere verdeling gemaakt van de uitgifte van het eten en drinken. In kiosk 1 (onder de vakken 303/304) zijn beide verkrijgbaar en bij kiosk 2 (onder de vakken 306/307) zijn alleen dranken verkrijgbaar.

Deze nieuwe opzet is een pilot. Na de wedstrijd zal er bekeken worden of er verbeterpunten moeten worden aangebracht en of deze aanpassing door kan worden gevoerd naar andere plekken in het stadion.