Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Optie in contract Ramiz Zerrouki gelicht

Ramiz Zerrouki speelt ook komend seizoen voor FC Twente. De optie in het contract van de 21-jarige middenvelder is gelicht, waardoor zijn verbintenis met een jaar is verlengd.

Ave 8874 1
"Ik wil bij FC Twente de volgende stap zetten.”

“Ik ben blij dat de club vertrouwen in mij heeft, ik wil hier graag doorbreken”, vertelt Zerrouki. “Afgelopen jaren heb ik in het beloftenteam gespeeld en dit seizoen was ik veel betrokken bij het eerste elftal en heb ik goede stappen kunnen maken om dichterbij de jongens en het niveau van het eerste elftal te komen. Ik voel dat ik er klaar voor ben en wil bij FC Twente de volgende stap zetten.”

Ted van Leeuwen: "Hoewel Ramiz Zerrouki nog weinig speelminuten gemaakt heeft, was hij het hele seizoen een waardevolle kracht in de selectie. Ramiz is op veel posities inzetbaar en levert iedere training veel positieve energie. Hij is nog jong en heeft nog veel mogelijkheden zich in de toekomst verder te ontwikkelen.”

Ramiz Zerrouki maakte in de zomer van 2016 de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar de FC Twente Voetbalacademie. Dit seizoen debuteerde Zerrouki tijdens het KNVB bekerduel met De Treffers in de eerste selectie.