Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Op bezoek op de kinderafdeling van het MST

Wout Brama, Calvin Verdonk en Peet Bijen brachten maandagmiddag een bezoek aan de kinderafdeling van het Medisch Spectrum Twente (MST). Evenals afgelopen jaren was er een speciaal programma in het Enschedese ziekenhuis voor de kinderen en spelers. Een leuke FC Twente middag met verrassingen voor de kinderen, die even alle zorgen konden vergeten. 

Image00002%20%283%29
Kidsclub had mooi cadeautje bij zich

De spelers werden ontvangen in de speelkamer op de kinderafdeling en tijdens een kringgesprek konden de jonge supporters alle vragen stellen. Hierna werden ook de nodige foto’s, selfie’s en handtekeningen gescoord.

Dit jaar was ook Rossie, de Kidsclub-mascotte, van de partij en had Kidsclub een mooi cadeautje bij zich voor alle jonge supporters in het MST; een echte FC Twente-pyjama. 

De spelers brachten aansluitend een bezoek aan de kinderen die niet naar de speelkamer op de kinderafdeling konden komen, voor hen was er een speciale ontmoeting op hun eigen kamer.