Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Ook de TOS blijft FC Twente trouw

Afgelopen week ontvingen alle TOS-deelnemers een brief vanuit het voltallige TOS-bestuur. Het bestuur riep hierin op om vooral bij elkaar te blijven en de club te steunen in deze moeilijke tijd. Een groots gebaar vanuit de TOS, onze grootste businessclub.

Tos%20businessclub

Wij lopen niet weg!

TOS-voorzitter Coen Brinkman vertelt: “Het is goed om te zien dat alle belanghebbenden, van supporters tot hoofdsponsor, zich laten zien en bewijzen dat clubliefde geen divisie kent. Ook onze eigen TOS heeft hierin haar verantwoordelijkheid. Wij zijn niet bang om hier, juist nu, een vervolg aan te geven.”

In goede- en slechte tijden

Het bestuur van de TOS en de club zijn de afgelopen periode meermaals bijeen gekomen om die zogeheten ‘verantwoordelijkheid’ tot uiting te brengen. Samen is dan ook besloten om de prijzen voor de TOS gelijk te houden. “Juist nu, heeft de club ons nodig. Als we samen terug willen naar de Eredivisie, waar wij thuis horen, dan moet je de club hier ook de mogelijkheid toe bieden. De TOS is er namelijk in goede- maar ook in slechte tijden.” aldus Coen Brinkman.

Juist in deze tijden mag en kunt u op ons blijven rekenen

Wij realiseren ons echter ook dat Jong Ajax-thuis anders is dan Ajax-thuis. Juist daarom hebben de TOS en de club besloten meer inhoud te geven aan het businesslidmaatschap. Coen Brinkman vertelt: “Onze volle overtuiging is dat de TOS zich in zijn geheel niet zal aanpassen aan de divisie waarin wij spelen. Het gelijk houden van de prijzen en het meerwaarde bieden aan een lidmaatschap onderschrijft dat. Ons businessplatform, een combinatie van goed georganiseerde evenementen en wedstrijdbeleving in een zakelijke omgeving, blijft de ideale combinatie om plezier en zaken doen te combineren. Juist in deze tijden mag en kunt u op ons blijven rekenen!”

De TOS, een aanwinst voor uw netwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat de TOS voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


TOS

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen voor de TOS Businessclub. 
*= verplicht.