Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Ons nieuwe thuis- en uitshirt

FC Twente presenteert haar thuis- en uittenue voor het seizoen 2020-2021. FC Twente speelt, met ingang van het nieuwe seizoen, in shirts van het Spaanse sportkledingmerk MEYBA en de tenues zijn vanaf vandaag exclusief te pre-orderen via shop.fctwente.nl. Het 3de tenue wordt op een later tijdstip gepresenteerd.

Pre-order

Extra web 1600x900

Pre-order van het thuis- en uittenue is mogelijk t/m zondag 2 augustus. De bestelling wordt dan uiterlijk woensdag 5 augustus bij je thuis bezorgd, indien het afleveraders in Nederland is. De tenues zijn daarna vanaf vrijdag 7 augustus verkrijgbaar in Fanstore bij De Grolsch Veste en via shop.fctwente.nl. 

De shirts en trainingskleding voor de selectie zijn later beschikbaar. Tot die tijd trainen de spelers in de outfits van Kick’s 21. 

Details

Het Meyba shirt bevat de zelfde striping op de schouders, als de iconische shirts die werden gedragen in de jaren ’80 en ’90. Op basis van de nieuwste productietechnieken en door gebruik van beste materialen, voldoet het shirt aan de hoogste kwaliteits- en milieu eisen.  Verder beschikt het shirt over een uitstekende pasvorm en de beste draag eigenschappen. 

Enkele toegevoegde details zijn:

  • Enschede logo op beide manchetten van de mouwen.
  • Het Twentse Ros is te vinden in de nek.
  • Reliëf print 1965, onderaan de achterkant van het shirt.

Onze tenues zijn geproduceerd, op basis van de nieuwe EcoAgua Technologie.EcoAgua is een revolutionaire compleet waterloze productie techniek, waardoor er dus ook geen afval water overblijft.Bij een traditioneel productie proces,  wordt er 25 liter water gebruikt, om één shirt te produceren, de hoeveelheid afvalwater is enorm. Omdat tegenwoordig echter 40% van de wereldpopulatie geraakt wordt door waterschaarste, gebruiken wij deze compleet nieuwe en milieuvriendelijke methode.

Prijzen thuis- en uittenue


SeniorJunior
Shirt
€ 65,-
€ 60,-
Short
€ 30,-
€ 25,-
Sokken€ 15,-
€ 15,-
Minikit€ 50,-

MEYBA

FC Twente speelt zoals bekend vanaf komend seizoen in het shirt van het Spaanse sportkledingmerk MEYBA. Zij zijn verheugd om hun terugkeer naar het Europese voetbal aan te kondigen met een nieuw Teamwear partnerschap met FC Twente.

MEYBA was beroemd om haar samenwerking met enkele van de meest iconische clubs ter wereld, waaronder Barcelona en Real Betis. MEYBA: “Door deze samenwerking komen twee historische merken met energie en passie, zowel op als naast het veld, samen. FC Twente is het perfecte platform voor de herlancering van ons merk.” FC Twente heeft sinds vorig jaar een samenwerking met de Elite Group. Deze Engelse partner op het gebied van Teamwear en Merchandising blijft de FC Twente Fanstore en Webshop beheren en hebben de samenwerking met MEYBA mogelijk gemaakt.

English version

Klik op de foto's voor de details van de nieuwe tenues