Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Ochtendtraining in De Lutte

Donderdagmorgen rond 10.45 uur stapten de spelers weer het trainingsveld op van SV De Lutte. Nadat de ploeg al een vroege ochtendtraining op de fiets achter de rug had door de bossen van het Twentse dorp, werden nu de voetbalschoenen aangetrokken en stond er een nieuwe oefensessie op het programma. 

Imgl6420

Foto's: Gerrit Snippert

“Het is de vierde dag van de trainingsweek in De Lutte en ik ben blij hoe we hier trainen”, vertelt Gonzalo Garcia. “Het is goed om de juiste intentie en motivatie elke training weer te zien bij de spelers. We brengen als staf onze ideeën over van het voetbal dat we willen spelen; de bal hebben, dominant en offensief spelen. Daar zijn we vanaf de eerste dag hard mee bezig en daar werken we hier verder aan, daar gaat het om in deze tijd van de voorbereiding. We werken toe naar de start van de competitie en vragen het beste van de spelers, dat gaat elke keer weer een level omhoog. 

Deze dagen maken een aantal jeugdspelers deel uit van de selectie. “Ik ben tevreden over de jongens, ze zijn nog jong, maar maken een goede indruk. Ze hebben de juiste houding en laten zien dat ze beter willen worden, dat is mooi”, aldus Garcia.

INTERVIEW | Lindon Selahi: "Het is zwaar, maar ik voel me goed"