Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Nog veel punten te verdienen”

Vrijdagavond staat voor FC Twente de tweede opeenvolgende uitwedstrijd op het programma. Om 20.00 uur trapt de ploeg af voor het treffen met Top Oss. Donderdagmiddag blikte trainer Marino Pusic vooruit op het duel.

Pusic 01
Wout Brama keert terug na een schorsing

Top Oss staat momenteel op een zevende plaats in de competitie. Eerder dit seizoen won de Brabantse formatie het duel in De Grolsch Veste (1-2). “Top Oss heeft een geroutineerde ploeg die heel compact kan spelen”, geeft Pusic aan. “Wij moeten ook in dit duel heel goed zijn om een goed resultaat te halen. Daar moeten we elke week op gefocust zijn. Er is nog een lange weg te gaan waarin nog veel punten te verdienen zijn. Dan moet je elke week optimaal zijn en als team veel energie in de wedstrijd steken.”

Pusic kan tegen Top Oss weer beschikken over Wout Brama. De middenvelder keert terug na een schorsing. Tegenover de terugkeer van Brama staat de schorsing van Jelle van der Heyden. De middenvelder kreeg vorige week in Kerkrade kort voor tijd zijn tweede gele kaart van de avond. Nacho en Ramos zullen net als tegen Roda JC niet tot de spelersgroep behoren. “Zij volgen nog een individueel programma”, licht Pusic toe. Deze week keerde Rafik Zekhnini terug op het trainingsveld. “Rafik is herstellende van zijn blessure en maakt beetje bij beetje stappen in zijn revalidatie.”

TOP Oss – FC Twente, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. De wedstrijd is live te zien op FOX Sports 2.