Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Nikola Gjorgjev op huurbasis naar FC Twente

Nikola Gjorgjev maakt de overstap naar FC Twente. De 19-jarige aanvaller, Macedonisch international, wordt voor de komende twee jaar gehuurd van Grasshopper. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Gjorgjev

Nikola Gjorgjev: “Deze overgang naar FC Twente is voor mij een prachtige nieuwe stap. Ik ben als jonge speler bij Grasshopper begonnen en nu krijg ik de kans om in een grotere competitie te gaan spelen. Ik voel dat ik er klaar voor ben.”

Jan van Halst: “Nikola is een jonge getalenteerde buitenspeler die ons aanvallend meer mogelijkheden biedt. Nikola was afgelopen maand actief op het EK onder 21 en is wederom een speler die FC Twente heeft uitgekozen om zijn talent verder te ontwikkelen. Daar gaan we samen hard aan werken.”

Over Nikola Gjorgjev

Nikola Gjorgjev, geboren in Zwitserland, doorliep de jeugdopleiding van Grasshopper en maakte op 17-jarige leeftijd het debuut in de hoofdmacht van de club. Gjorgjev speelde afgelopen seizoenen veertig officiele wedstrijden voor Grasshopper en scoorde daarin vier keer. Nadat de aanvaller voor nationale jeugdploegen van Zwitserland speelde, maakte hij vorig jaar zijn debuut in het nationale elftal van Macedonië en speelde tot dusver vijf interlands. Vorige maand speelde Gjorgjev met Macedonië op het EK onder 21.

Foto’s: Frank Hillen