Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Nieuw contract Jeffrey de Lange

Jeffrey de Lange heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij FC Twente. De 22-jarige doelman is tot medio 2024 vastgelegd.

Jeffreydelange

Jan Streuer: “Jeffrey is een jonge talentvolle keeper met een heel goede houding en instelling, een jongen die elke dag op het veld staat om een betere doelman te worden. Jeffrey is nog jong en gaat uitgroeien tot een volwaardige doelman, daar hebben we vertrouwen in.”

Jeffrey de Lange: “Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van FC Twente krijg. De laatste seizoenen heb ik me hier in een fijne omgeving bij een mooie club verder kunnen ontwikkelen als keeper en nu wil ik doorzetten. Mijn doel is om eerste keeper te worden. Joël Drommel doet het geweldig, we trekken veel samen op, helpen elkaar en leren van elkaar. Met Sander Boschker als keeperstrainer en Ennio van der Gouw als andere jonge keeper hebben we een goede groep waar we elke dag intensief mee werken.” 

Jeffrey de Lange doorliep de jeugdopleiding van Ajax en stapte in 2017 over naar FC Twente. Dit seizoen maakte De Lange zijn debuut voor FC Twente in een officiële wedstrijd, thuis voor de beker tegen De Graafschap.