Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Nacho ontbreekt, Bijen is zijn vervanger

Vrijdagavond treedt FC Twente in Dordrecht aan tegen de plaatselijke FC. Vanmiddag blikte trainer Marino Pusic vooruit op het treffen. Nacho is er niet bij vanwege een knieblessure, hij wordt vervangen door Peet Bijen.

20180703 gfc fct bijen

Vanwege de geplande politiestaking werd donderdagmiddag bekend dat het onzeker is of de wedstrijd tegen Dordrecht vrijdagavond doorgang kan vinden. “Ik ga er vanuit dat we gewoon spelen, zo moeten we ons voorbereiden”, gaf Pusic aan.

FC Twente kan tegen FC Dordrecht weer beschikken over doelman Joël Drommel en Matthew Smith. Beiden waren afgelopen week afwezig in verband met de interlandperiode.  Drommel neemt de plaats onder de lat weer in. “Joël heeft het in de eerste wedstrijden goed gedaan, dus hij blijft staan”, licht Pusic toe. Nacho ontbreekt vrijdag aan de aftrap. “Hij heeft last van zijn knie, maar is inmiddels aan de beterende hand. De wedstrijd van morgen komt te vroeg.” Peet Bijen is zijn vervanger.

Oussama Assaidi, die herstellende is van een knieblessure, heeft deze week zijn eerste hersteltrainingen op het Trainingscentrum in Hengelo afgewerkt.

FC Dordrecht – FC Twente, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets. De wedstrijd is live te zien op FOX Sports 2.