Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Nacho Monsalve naar FC Twente

Nacho Monsalve maakt de overstap naar FC Twente. De 24-jarige Spaanse verdediger tekent in Enschede een contract voor een seizoen. 

20180803 monsalve%20nacho 29432

Nacho Monsalve: “FC Twente is een grote club, ook in Spanje. Ik wil me zo snel mogelijk aanpassen aan het team en zal er alles aan doen om de club weer terug te brengen waar hij hoort.”

Ted van Leeuwen: “Nacho Monsalve is een speler waar we veel vertrouwen in hebben. Hij kan bij FC Twente opbloeien tot iets moois. Nacho kan centraal in de verdediging spelen en op de back-posities. Nacho komt uit de jeugdopleiding van Atletico Madrid en was op jonge leeftijd al een groot talent in Spanje.”

Nacho Monsalve komt transfervrij over van Rayo Vallecano en kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Recreativo Huelva. Nacho Monsalve, die een Nederlandse oma heeft, doorliep de jeugdopleiding van Atlético Madrid en in 2016 liet trainer Diego Simeone hem debuteren in het eerste elftal. 

Foto’s: Bas Everhard